De Noord-Zuidraad lanceert de tweede editie van de fairtradeprojectenwedstrijd. Laat je inspiratie de vrije loop en ga in het dagelijks leven aan de slag met eerlijke producten. Vorig jaar kaapten een fairtrade-oudejaarsmenu en een themadag op kamp een mooie geldprijs weg. Het is dus helemaal niet moeilijk. Surf naar www.maxhavelaar.be, neem een kijkje in de lijst met fairtradeproducten en je doet zeker inspiratie op. Wat dacht je van een modeshow met fairtradekleding? Of een mini-schoonheidssalon met eerlijke verzorgingsproducten?

Voor wie?

Inwoners, verenigingen, horeca, winkeliers, scholen, buurtcomités en bedrijven uit Olen.

Prijzenpot?

De Noord-Zuidraad verdeelt 1.000 euro onder de winnende initiatieven. Daarnaast zijn er extraatjes voorzien voor originele en sympathieke projecten. De voorstellen worden beoordeeld op creativiteit, het publiek dat bereikt wordt, het sensibiliseringsaspect en het langetermijnengagement.

Hoe deelnemen?

Heb je een leuk idee? Vul dan een deelnameformulier in dat je kunt downloaden op www.olen.be of vraag je exemplaar bij de dienst vrije tijd. Dien je voorstel ten laatste op 15 september in.

Info: dienst vrije tijd, 014 27 94 22, noordzuid@olen.be